Film > Hoogtepunten Bol d’Or

Terwijl wij ons in Nederland vooral bezig hielden met het WK Superbike en met Barry Veneman werd op het Franse Magny-Cours de Bol d’Or verreden. Ja, inderdaad de Bol d’Or en niet Le Mans. Deze evenement hebben namelijk gewisseld van datum waardoor de beroemde 24 uur pas in september verreden wordt. Maak allemaal eigenlijk niets uit want de beelden van zowel Le Mans als in dit geval van Bol d’Or zijn altijd geweldig!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.