Film > Meer decibels op TT Circuit II

De komende tien jaar komen er geen juridische procedures vanwege overlast van het TT Circuit als het circuit, omwonenden, overheid en bedrijven zich aan het convenant houden dat woensdag is afgesloten. Het TT Circuit mag meer ‘lawaai’ maken en de omgeving zal er door allerlei maatregelen minder last van krijgen. Ook natuurgebied Witterveld wordt verder ontwikkeld.

Twaalf partijen hebben de afspraken hierover ondertekend. Defensie en vakantiepark Witterzomer tekenden het toekomstplan voor de komende tien jaar niet. Witterzomer wil duidelijkere afspraken met het circuit over beperking van de overlast tijdens de vakanties. En dat is opvallend aangezien ze wel optimaal profiteren van de Dutch TT en het WK Superbike op Assen…

Bron: RTV Drenthe
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?