Film > Openhartig interview Ten Kate

Ronald ten Kate staat niet alleen bekend als één van de beste teambazen uit het WK Superbike. De Nederlander is ook fameus vanwege zijn openheid. Exclusief voor MOTOR.nl zat Jonathan Green, onder andere commentator van het WK Superbike en een zeer goed ingevoerde journalist, samen met Ten Kate. Wat waren de grootste problemen van 2010? Wie is komend seizoen de teamgenoot van Johnny Rea? Wat is het geheim van Kenan Sofuoglu? Waarom ontwikkelen talenten zich altijd zo razendsnel bij Ten Kate? Hoe zit het met de toekomst van het WK Superbike? En zit er binnenkort een Nederlander op de snelste Honda’s uit het rennerskwartier? Ten Kate geeft zelf de antwoorden!

In de nieuwe MOTO73, die vanaf donderdag 14 oktober in de winkel ligt, meer over de toekomst van Ten Kate. Mis ’t niet!
 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?