Film > Rode vlag tijdens Moto2-race

Het verliep zondag tijdens de Moto2-race in Jerez niet bepaald vlekkeloos. Er raakten namelijk in de eerste ronde al negen rijders van de baan, wat ervoor zorgde dat er met de rode vlag gezwaaid werd. Shoya Tomizawa ging als eerste onderuit waarna de olie uit het motorblok van de Japanner op de baan terecht kwam. Dit bleek geen positieve invloed te hebben op de grip van de banden van de achteropkomende rijders en deze volgden Tomizawa richting de grindbak.

 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.