Film > Rossi nieuwe toergids

Het Ducati-museum in Bologna is voor elke liefhebber een plek waar je eens geweest moet zijn maar met Valentino Rossi als toergids wordt het wel heel speciaal. De negenvoudig wereldkampioen krijgt wel wat hulp van Livio Lodi, de museumbeheerder. Samen met Guido Meda, MotoGP-verslaggever, neemt Rossi je mee door een deel van het museum.
 
 
Bron: twowheelsblog.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?