Film > Rossi’s motorhome te koop

Alles is te koop en dat geldt ook in dit geval. De custom-geschilderde motorhome Monaco Dynasty Bishop IV is te koop. Het vertrek is 11,94 meter lang, er kunnen acht mensen slapen, weegt rond de 20.000 kilo en is relatief nieuw (2009). Nu zullen al deze details er niet zo toe doen, degene die hem zal kopen zal dit puur doen omdat de motorhome van Valentino Rossi is geweest.

Er is voor dit collectersitem geen prijsindicatie, maar een standaardmodel kost ruwweg 250.000 euro. Potentiële kopers moeten weten dat een 568 liter diesel tank al snel 700 euro kost. Op dit moment staat de camper in Rossi’s thuishaven dus een kijkje nemen gaat lastig. Voor de mensen die toch even willen spieken in de grootste en populairste motorhome van de hele paddock, zie het filmpje hieronder. Meer info is te verkrijgen via info@visibly-loud.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.