Film > Simoncelli en Aoyama werken zwart

San Carlo, het snackbedrijf dat de hoofdsponsor van Gresini’s MotoGP-team is, komt met een promotievideo waarin Marco Simoncelli en Hiroshi Aoyama een dagje aan het zwartwerken zijn in hun fabriek. Het filmpje is best grappig om te bekijken, ook al kan het niet tippen aan die van Yamaha in 2009 met Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, James Toseland en Colin Edwards.

Bekijk beide filmpjes en vergelijk zelf!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?