FIM-verkiezing Rijder van het Jaar

De overkoepelende motorbond FIM huldigt op vrijdag 3 december in het casino van Estoril (Portugal) haar wereldkampioenen. Tijdens de huldiging wordt ook de publieksverkiezing ‘Rijder van het Jaar’ georganiseerd. Het publiek kan in drie categorieën op zijn of haar favoriete wereldkampioen stemmen: Rookie van het Jaar, Vrouw van het Jaar en Persoonlijkheid van het Jaar. Door via www.fim-live.com je stem uit te brengen maak je automatisch kans op mooie prijzen.

Het FIM-gala is op 3 december tevens live te volgen via www.fim-tv.com.

Bron: KNMV

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.