FMX naar Gelredome

Een uniek motorspektakel zal het Gelredome in Arnhem op zaterdag 21 mei tijdens Extreme Freestylers op zijn grondvesten doen schudden. Legendarische crews als Crusty Demons en de al even beruchte Metal Mulisha gaan samen met het Harley-Davidson Freestyle team tijdens deze eenmalige Europese Tour alle registers open trekken om er een waanzinnig motorevenement van te maken.

Met X-fighters winnaar Robbie Maddison, X-games winnaar Nate Adams, IFMXF Wereldkampioen Libor Podmol en X-Games medaillewinnaar Mike Mason is de line-up voor het eerst in de Europese freestyle geschiedenis compleet. Tijdens Extreme Freestylers zullen crossmotoren, sneeuwscooters, Harley-Davidsons en alles waar maar mee te stunten valt de wereld letterlijk op zijn kop zetten.

Kijk snel op www.extreemfreestylers.com voor video’s, de line up, het programma en uiteraard tickets.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.