Foret beschadigt opnieuw zijn hand UPDATE

UPDATE 27 MAART

Fabien Foret zal de race vandaag op Donington Park moeten missen. Hij heeft het zaterdagmiddag tijdens de tweede kwalificatie nog even geprobeerd maar deze morgen bleek het niet verantwoord om deel te nemen aan de wedstrijd. Hij ondervindt teveel hinder van de blessure aan zijn ringvinger.

BERICHT 26 MAART

De Honda-coureur Fabien Foret kwam vrijdag met hoge snelheid ten val tijdens de eerste kwalificatie van het WK Supersport op Donington Park. Bij de crash beschadigt hij de ringvinger van zijn rechterhand. Deze hand blesseerde hij al eerder tijdens de warm-up op Philip Island. De Fransman kwalificeert zich voor de tiende plaats. 

 
Dezelfde avond ondergaat Foret een operatie, onder plaatselijke verdoving, om de vinger vast te zetten. Hij is vastbesloten om te rijden dit weekend. De vrije training deze ochtend heeft hij moeten missen maar we kunnen ervan uitgaan dat hij tijdens de kwalificatie zal rijden. Dan wordt bekeken hoe de situatie met zijn hand is. Foret is een taaie en heeft al vaker met zwaardere blessures gereden. 

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL