‘Formule 1 heeft een Rossi nodig’

Volgens de Australische Formule 1-coureur Mark Webber kan het kampioenschap iemand met een flamboyant karakter als MotoGP-coureur Valentino Rossi wel gebruiken. Webber heeft dit gezegd tijdens een interview met de Italiaanse krant Gazzetta dello Sport, meldt autosportweb.nl.

In het interview laat de Red-Bull Formule 1-coureur weten dat hij een Rossi-style show gaat presenteren als hij een race in 2010 wint. “Rossi is geweldig, de Formule 1 heeft een persoonlijkheid als hij nodig. Bij mijn eerste overwinning in 2010 zal ik iets speciaals doen voor de fans. Het zal niet zo briljant zijn als de Rossi-style maar het zal in elk geval genoeg zijn om hem te bedanken.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?