Foto’s > Rossi’s Ducati

Hier is ‘ie dan, de Ducati GP11 met het nummer 46 erop. Qua uiterlijk is dit de versie waarmee Valentino Rossi en Nicky Hayden rijden komend seizoen. Inwendig gaat er tijdens de komende testen echter nog veel veranderen. Filippo Preziosi, geestelijk vader van de GP11, noemt de nieuwe Desmosedici zelfs een GP11 versie 0. Naar verwachting zal vooral op het gebied van rijgemak, door onder andere een vlakkere en meer bruikbare vermogenskromme te realiseren, en de aerodynamica nog veel getest gaan worden. Ook de keuze van blokconfiguratie is nog steeds niet duidelijk… Snel meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?