Foto’s > Stuntrijders springen in

De absolute wereldtop in extreme sporten toert de komende zomer door Europa. Rijders van Crusty Demons, Metal Mulisha en het Harley Davidson Freestyle team trekken alle registers open om er samen met rockband Sonic Syndicate een fantastische show van te maken op zaterdag 21 mei 2011 in het Gelredome. Want dan vindt in Arnhem de Nederlandse ronde van het Rock ‘n’ Ride Tour 2011 plaats. Gisteren was er om alvast in de stemming te komen een voorshow, speciaal voor de pers. En dat leverde zeer mooie platen op van Libor Podmol. Meer informatie vind je op www.extremefreestylers.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.