Francorchamps 16 april weer open

De werkzaamheden aan de Blanchimont-tunnel van Spa-Francorchamps, die gedeeltelijk ingestort was op 21 maart, zullen afgerond zijn tegen 15 april. Op die manier kan het circuit de dag erna geopend worden. Dat meldden de verantwoordelijken van het exploitatiebedrijf van het circuit van Spa-Francorchamps vandaag.

De snelle aanbesteding van de werkzaamheden en het gebruik van speciale technieken, die beantwoorden aan de Europese normen, hebben een al te lange sluiting van het circuit kunnen voorkomen. Het ingestorte deel werd al hersteld. De tunnel zelf wordt momenteel afgewerkt.

Bron en foto: HLN.be

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.