Francorchamps langer dicht

Spa-Francorchamps zal tot en met 15 april gesloten blijven wegens werkzaamheden aan de baan. De werken, die voorzien zijn door de intercommunale die het circuit beheert, zijn het gevolg van de gedeeltelijke ineenstorting van een tunnel onder het circuit.

De verantwoordelijken van het circuit benadrukken dat alle sportwedstrijden zullen doorgaan zoals voorzien. De Porsche Days (17 en 18 april) en de Biker’s Trophy en het ONK (24 en 25 april) openen zoals gepland het seizoen.

Het circuit is wel verplicht om alle activiteiten voor de opening, tot en met donderdag 15 april, te annuleren. Dat betekent dat ploegen afkomstig uit Spanje, Italië en Duitsland, die zich komen voorbereiden op het seizoen van 2010, niet terecht kunnen op het circuit.

“De annuleringen van deze dagen betekent jammer genoeg ook de annulering van talloze overnachtingen in hotels in de regio”, aldus Pierre-Alain Thibault, de algemene directeur van de intercommunale.

Bron en foto: hln.be

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.