Geen Dakar voor Fretigne

Het hing al in de lucht en nu weten we het zeker. David Frétigné doet niet mee aan Le Dakar. De Fransman ondervindt te veel last van zijn blessures en acht zich niet in staat een zware woestijnrally te rijden. Hij zal worden vervangen door de Braziliaan Zé Helio. Een zuur besluit voor Frétigné. Het zou echter voor onze landgenoot Frans Verhoeven kunnen betekenen dat hij nu op meer steun van zijn teamgenoten kan rekenen.

Het Speedbrain BMW Rally Team zal op 1 januari 2011 van start gaan met de volgende rijders:

– # 16 Frans Verhoeven, Nederland
– # 17 Paulo Goncalves, Portugal
– # 32 Pedro Bianchi Prata, Portugal
– # 12 Zé Helio (zie foto), Brazilië

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.