Geen GP-start Marc de Reuver

Door een ontsteking aan zijn bekken, zal Marc de Reuver niet aan de startlijn van het Franse St. Jean d’Angely-circuit verschijnen. De Reuver ondervindt al langere tijd de nadelige gevolgen van deze ontsteking, maar door het drukke wedstrijdschema en het vele reizen kon dit niet goed behandeld worden. De Beursfoon Suzuki-rijder zal er tijdens de Grand Prix van Duitsland weer bij zijn.
 

Foto: CDS

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.