Geen Marlboro-reclame door Ducati

De GP-machine van Ducati heeft sinds de vrije training op vrijdag geen barcode meer op de zijkant. Deze barcode werd namelijk in verband gebracht met het wereldberoemde sigarettenmerk Marlboro. Hoewel er al eerder dit seizoen commentaar werd geuit op deze vorm van reclame, heeft Ducati niet eerder besloten om de barcode van de motors te verwijderen. Omdat reclames voor sigarettenfabrikanten verboden zijn, heeft Ducati nu toch toegegeven.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?