Geen Mettet, wel Joure

Voor de tweede keer houdt MC Flying Boetoe de Supermotoraces Fryslan op het industrie terrein de Woudfennen in Joure. In eerste instantie stond dit prachtige evenement in de schaduw van het ONK Wegrace op Mettet, die ook op 4 en 5 september verreden zou worden. Maar dat gaat niet door waardoor niets het Supermotoraces Fryslan meer in de weg lijkt te staan.

De organisatie is erin geslaagd grote namen als Marcel van Drunen en Ruurd van Roosendaal naar Joure te trekken. Ook internationale cracks als Dirk Spaniol, Jochen Jasinski (beide S2 toppers uit Duitsland) en de Duits kampioen Petr Vorliczek uit Tsjechië zijn present. En voor we het vergeten, er staat nog veel meer op het programma in Joure. Surf voor alle informatie naar www.supermotofryslan.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.