Geen MotoGP op CarChannel

“Na RTL, de NOS en Eurosport is CarChannel de volgende in de rij! Welke zender volgt, we houden U op de hoogte!” Deze zeer duidelijke boodschap op de website van CarChannel, laat geen ruimte voor twijfel. Het digitale televisiekanaal is er niet uitgekomen met de Dorna.

De grote vraag is nu wie de MotoGP wel gaat uitzenden. Er zijn nog een aantal partijen aan het praten met de Dorna maar of er snel een akkoord komt, is zeer onduidelijk en zelfs onwaarschijnlijk. Daarom lijkt ook de Grand Prix van Jerez niet in Nederland uitgezonden te worden…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.