‘Geen MotoGP op CarChannel’

De soap om de uitzendrechten van de MotoGP in Nederland duurt voort. Inmiddels moeten de scriptschrijvers van Goede Tijden, Slechte Tijden met een jaloerse blik kijken naar de surrealistische verhaallijn omtrent deze uitzendrechten. Want uit betrouwbare bronnen hebben wij vernomen dat er komend weekend GEEN MotoGP te zien zal zijn op CarChannel. Hiermee wordt het voor racefans een hele opgave om Rossi en consorten te zien.

Wij wachten op dit moment op officiële berichtgeving maar volgens de bronnen gaat de uitzending van Qatar zeker niet door. Alles zou te maken hebben met een verschil van inzicht. Later meer.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.