Geen Nederstaete in WK Endurance

Het Nederstaete Racing Team heeft zich per direct teruggetrokken uit het WK Endurance. De samenwerking met het Belgische W-Motors Honda Racing Team is verbroken en daardoor ziet het team af van deelname. 

Gelukkig is het niet einde Nederstaete Racing. Het team gaat in haar oorspronkelijke samenstelling deelnemen aan enkele wedstrijden van het ONK Dutch Superbike en een aantal internationale endurancewedstrijden. Later meer.

Foto: Archief Nederstaete Racing

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.