Geen Rizla-reclame door Suzuki

Nadat Ducati de Marlboro-reclame van de motoren verwijderde, heeft nu ook Suzuki de Rizla-sponsorstickers verwijderd van de GP-machine’s. Omdat Rizla een merk voor vloeitjes is, werd deze vorm van reclame in verband gebracht met roken. En aangezien het verboden is om reclame te maken voor merken die in verband staan met roken, heeft Suzuki besloten om de stickers van de motoren te verwijderen om verdere problemen te voorkomen.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?