Geen Rossi, wel Rossi-tribune

Voor sommige mensen is Rossi de koning van de motorsport en zij hebben er dan ook alles voor over om bijvoorbeeld op de foto te gaan met hun held, of hem van dichtbij aan te kunnen moedigen. Dit geldt ook voor Marijn Wever en z’n zwager Bert van Westrienen uit Assen, want zij waren degenen die vorig jaar het initiatief namen om een Rossi-tribune op te richten. Terwijl deze tribune vorig jaar nog 672 plekken telde, zitten er dit jaar toch ruim 1000 mensen op deze Rossi-tribune. Want Rossi of geen Rossi, deze echte fans komen gewoon in het geel naar de TT om Rossi te laten zien dat ze toch aan hem denken. “We gaan toch gewoon met gele borden zwaaien en we hopen dat Rossi op de TV ziet dat alle Nederlandse fans aan hem denken”, aldus deze echte Rossi-fans.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.