Geen Superbike meer op RTL

RTL7 zendt in 2011 het WK Superbikes en WK Supersport niet uit. Dat meldt nieuwsmotor.nl. Hierdoor hebben fans van deze kampioenschappen nog slechts één optie en dat is kijken naar Eurosport 1 en 2. Deze laatste zender zit echter enkel in het digitale pakket.

Een andere optie is de Eurosport Player, waardoor je via je computer naar Europa’s grootste sportzender kunt kijken. Deze Player is een online service die abonnees toegang geeft tot live uitzendingen van Eurosport, Eurosport 2, Eurosport HD en Eurosportnews. Daarnaast zijn er extra exclusieve live evenementen, speciaal voor de Eurosport Player.

Ook handig is het on-demand archief. Een jaarabonnement kost 39.90 euro. Surf voor alle info naar www.eurosportplayer.nl.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.