Geen team naar MX of Nations

De KNMV heeft besloten om geen team af te vaardigen naar de MX of Nations, die dit jaar op 26 september in de Verenigde Staten plaatsvindt. Het beleid van de bond is om pas een team in te schrijven voor een WK of Nations als er een reële kans bestaat op een Top 10-klassering. Bij de keuze zal ongetwijfeld de blessure van Jeffrey Herlings (foto net na de val) een grote rol spelen.

Er gaat wel een team naar de MX of European Nations op 3 oktober in Markelo. Bondscoach Leon Giesbers heeft inmiddels een pre-selectie samengesteld bestaande uit Glenn Coldenhoff, Herjan Brakke, Ceriel Klein Kromhof en Marc de Reuver. Nederland won vorig jaar de MX of European Nations.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?