Gelijk programma voor IOMTT 2011

Het raceprogramma van de Isle of Man TT start zaterdag 4 juni 2011 met twee races, namelijk de Superbike en de eerste zijspan-wedstrijd. Een dag later vindt Mad Sunday plaats, waarna op maandag de Supersport-mannen het circuit mogen bevechten. Later op de dag volgt de Superstock-race. Woensdag 8 juni gaat de TT verder met de tweede zijspanrace en ook de Supersport komt voor de tweede keer tijdens deze raceweek in actie. Op deze dag kun je ook de TT Zero bekijken, een wedstrijd met emissieloze motoren. Het is voor de derde keer dat zij aanwezig zijn op het TT-festival. Op vrijdag 10 juni sluit het raceprogramma met de belangrijkste wedstrijd van de TT, namelijk de Senior race.

Na Suzuki gaat ook Yamaha de TT opluisteren met een gezellig jubileumfeest. In 2011 treedt het Japanse merk voor de vijftigste keer aan tijdens de jaarlijkse TT op het eiland Man. Het is nog niet bekend hoe Yamaha de TT-week extra aankleedt. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.