Goed resultaat verbaast Pedrosa

Het Repsol Honda Team kwam tijdens de trainingen nog veel problemen tegen. Het team kreeg het maar niet voor elkaar de goede set-up te vinden voor de Repsol Honda RC212V van Pedrosa.

“We hebben zoveel dingen geprobeerd en niks werkte en ik had daarom ook niet verwacht dat ik tijdens de race een goede resultaat zou bereiken of zelfs op de tweede plek zou eindigen”, verklaarde Dani Pedrosa.

Ook de kwalificatie pakte niet zo goed uit voor de Spanjaard. Hij moest het namelijk doen met een zevende plek, terwijl hij dit seizoen al twee keer de pole position bemachtigde. Het Repsol Honda Team heeft de hele nacht doorgewerkt aan de RC212V van Pedrosa en dat heeft zijn vruchten afgeworpen tijdens de race.

“Vlak voor de warm-up vonden we nog iets heel belangrijks en dat stelde ons in staat om toch nog goede resultaten te behalen. Hoewel ik door mijn zachtere achterband het tempo van Lorenzo niet de hele race kon bijhouden, ben ik toch zeer tevreden met mijn tweede plek”, aldus Dani Pedrosa.

 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.