GP Aragon is een blijvertje

Het circuit van Aragon in Spanje is de komende zes jaar gastheer van een GP in de MotoGP. Rechtenhouder Dorna Sports tekende dinsdag een overeenkomst met het regiobestuur en het circuit Motorland. De Grand Prix van Aragon in 2011 wordt verreden op zondag 18 september.

Aragon fungeerde vorig seizoen als vervangend circuit voor de geschrapte Grote Prijs van Hongarije. Het circuit kreeg meteen de prijs van best georganiseerde evenement in de MotoGP. In totaal kwam 116.000 toeschouwers kijken naar de trainingen, kwalificaties en races.

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.