GP Japan gaat waarschijnlijk niet door

Het ziet ernaar uit dat de Grand Prix in Motegi niet door gaat. De geruchten over de annulering blijven aanhouden. Dit komt mede door de groeiende bezorgdheid over de kerncentrale die nog steeds radioactiviteit in de lucht en zee verspreid en de locatie van circuit tussen Tokio en de verwoeste kernreactor.

De Grand Prix werd eerder verplaatst naar 24 oktober. Istanbul Park kan de Grand Prix van Motegi mogelijk vervangen. Van 2005 tot 2007 zijn daar ook al GP’s verreden.
 
Bron en foto: twowheelsblog.com
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.