Grand Prix Jerez veilig tot 2016

Het circuit van Jerez is voor de komende vijf jaar veilig gesteld op de MotoGP-kalender. De toekomst van de Spaanse Grand Prix zag er niet veelbelovend uit toen vorige maand bekend werd gemaakt dat het circuit met financiële problemen kampte. Er was beslag gelegd op het circuit en omliggend gebied.

Jerez is bijna de best bezochte Grand Prix van heel het seizoen en zorgt voor enorme inkomsten en publiciteit in de regio. Het ministerie van Toerisme en Sport, van de staat Andalusië, zal daarom de MotoGP tot 2016 steunen. Daarnaast wil het ministerie Andalusië beter op de kaart zetten door reclame-uitingen tijdens de Grand Prix’s van Assen, Brno, Le Mans en Sepang. In hoeverre de financiële problemen zijn opgelost is niet bekend.  
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.