Gratis koffie voor KNMV-leden

Ben je als KNMV-lid onderweg naar de TT van Assen, stop dan even bij een TOTAL tankstation, want daar kun je een gratis kop koffie krijgen. Want wanneer je de lidmaatschappas tevoorschijn haalt bij één van de 26 deelnemende tankstations, dan krijgen jij en je passagier een gratis kop koffie aangeboden.

Ook MOTOR Magazine is aanwezig langs de kant van de weg. Want bij de Texaco-tankstations langs de A28 (Zuidwolde), N33 (Rolde) en A50 (Arnhem- Apeldoorn) deelt MOTOR Magazine de heuse Iwemania juichplaten uit. Volg de spandoeken van MOTOR Magazine en je ziet het vanzelf. Hiervoor geldt wel; op is op.

 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.