Gratis naar de Dakar pre-proloog

Op zaterdag 30 oktober is het gelukkig eindelijk weer zo ver. Die dag zal het beroemde Eurocircuit in Valkenswaard in het teken staan van de 33ste Dakar Rally. De Nederlandse teams die deelnemen aan deze monstertocht presenteren zich op deze prachtige en niet te missen dag aan het grote publiek.

Op www.rtlgp.nl kun je alle informatie vinden en kaarten bestellen. Wij van MOTO73 adviseren echter mee te doen aan deze mail en win. Dan maak je namelijk tien keer kans op twee gratis toegangskaarten.  Als klap op de vuurpijl kun je ook nog een taxirit winnen in een Dakar truck. Oké, die wagens hebben misschien een paar wielen te veel maar het wordt zonder twijfel een onvergetelijke dag!

Op dinsdag 26 oktober maken wij de winnaars bekend. Succes!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.