Gratis naar het WK Superbike?

Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 april rijdt het WK Superbike op Assen. Een evenement dat je niet mag missen, want het is spannender dan ooit. Als je meedoet aan onderstaande mail en win, is het misschien ook wel goedkoper dan ooit want je maakt kans op twee gratis toegangskaarten voor zondag. Normaal tik je voor deze tickets 43 euro de man af. Tel uit je winst!

Meedoen is heel simpel. MOTOR Magazine-aanhangers klikken hier. MOTO73-lezers mogen dat hier doen. Morgen maken we om ongeveer 12.00 uur de winnaars bekend!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.