Groen licht De Grote Motorsport Loterij!

Er komt een vervolg op één van de meest spraakmakende initiatieven waar de Nederlandse motorsportwereld het afgelopen jaar getuige van was. Kids on Tracks houdt de tweede editie van De Grote Motorsport Loterij, welke van start gaat tijdens de MOTORbeurs in Utrecht op 24 februari.

Op 14 januari 2011 is door het Ministerie van Veiligheid en Justitie een Kansspelvergunning verleend. Er worden dit jaar 200.000 loten uitgegeven. De prijs per lot is net als vorig jaar vijf euro. De trekking zal door een notaris plaatsvinden in Middelburg op 24 augustus 2011. Alleen de verkochte loten dingen mee in de trekking, dit betekent dus dat alle prijzen gegarandeerd zullen vallen.

Het prijzenpakket is spectaculair. Behalve de Jackpot van maar liefst 25.000 euro belastingvrij is er onder andere een Suzuki Swift te winnen. Verder vele andere schitterende prijzen, waaronder Velosolex elektrische fietsen, diverse SportTravel motorsportreizen en IPads. Het volledige prijzenpakket is terug te vinden op de vernieuwde website www.dgml.nl.

Loten zijn vanaf 24 februari 2011 te koop bij de officiële verkooppunten, via de website en op de diverse evenementen waar het Kids on Tracks team aanwezig zal zijn.

De opbrengst van De Grote Motorsport Loterij komt ook dit jaar weer ten goede aan de jeugdmotorsport in Nederland. Mede door de opbrengst van De Grote Motorsport Loterij van vorig jaar kan Kids on Tracks in 2011 optreden als hoofdsponsor van het NSF100 Championship, de gloednieuwe Honda Moriwaki GP3 Junior Cup en de eveneens nieuwe Talent Cup 600.

Kijk voor meer informatie over de cups en de werkwijze van Kids on Tracks op www.kidsontracks.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.