Grote politiecontroles in Assen

Er worden de komende dagen extra agenten ingezet om het verkeer rondom Assen goed in de gaten te kunnen houden. Hoewel er vorig jaar nog streng werd gecontroleerd op de TT-campings, gaat dit jaar meer aandacht uit naar snelheids- en alcoholcontroles. Er worden op verschillende plaatsen grote alcoholcontroles gehouden en iedereen die staande gehouden wordt, zal ook moet blazen.

Ook houdt de politie stuntende motorrijders scherp in de gaten en ook motorrijders waarvan de kentekenplaat niet goed is gemonteerd, krijgen extra aandacht. Een boete voor een verkeerd gemonteerd kenteken loopt toch al gauw op tot maarliefst negentig euro.

De politie zet ook een heuse kentekenscanner in waarmee zij, zoals de naam al doet vermoeden, kentekens scannen van passerende motorrijders. Hiermee wil de politie ervoor zorgen dat motorrijders met bijvoorbeeld openstaande boetes, tegen de lamp zullen lopen in Assen.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.