Grote run op kaarten Rossi-tribune 2011

Tijdens de Dutch TT van Assen 2011 zal de derde Rossi-tribune een feit zijn. Voor de start van het nieuwe MotoGP-seizoen was er al een enorme run op kaarten ontstaan. Van de 1218 beschikbare kaarten zijn er nog slechts 500 beschikbaar.

Momenteel is de organisatie druk bezig om weer een fantastische sfeeractie op poten te zetten, zodat Valentino Rossi ook dit jaar niet om de fans heen kan. Kaarten bestellen kan via het bestelformulier op www.rossitribune.com en kosten 58 euro per stuk (exclusief administratiekosten á 8 euro).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?