Haga in 2011 op een Aprilia

Nadat Ducati bekendmaakte in 2011 niet meer met een fabrieksteam mee te doen in het WK Superbike, zat er voor Noriyuki Haga niets anders op dan op zoek te gaan naar een nieuw team. En dit is de Japanner gelukt, want in het volgende seizoen zal hij uitkomen voor het PATA Racing Team. Hij zal daarom vanaf 2011 aan de start verschijnen met een Aprilia RSV4R. Dat maakte de huidige Ducati-rijder dit weekend in Magny Cours bekend. Dit nieuwe team, dat een samenvoeging zal zijn van het huidige DFX Corse Team en het huidige PATA B&G Racing Team, zal worden gemanaged door Marco Borciani.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.