HAMAC enduro gaat niet door

Nadat zondagmorgen de medewerkers van de HAMAC endurocommissie het veld ingingen om de route van de HAMAC enduro uit te zetten, werd al snel duidelijk dat de overvloedige regenval grote problemen veroorzaakte voor de enduro van aanstaande zaterdag. Maïslanden stonden compleet onder water, passages in het bos waren modderig en drassig en de toegangsweg tot de crossbaan van de HAMAC was compleet onbegaanbaar. Ook andere delen van deze mooie enduroroute bleken te slecht te zijn.

In een speciaal ingelaste endurocommissie-vergadering zijn alle leden helaas tot de conclusie gekomen dat het laten doorgaan van deze enduro, de laatste van het seizoen 2010, tot onherstelbare schade aan de landerijen en de bossen zou leiden. Bij deze beslissing telde bovendien mee dat de organisatie vorig jaar tijdens de tweede dag van de kampioensrit ook heel erg slecht weer had en dat er tot diep in het voorjaar door diverse mensen van de endurocommissie veel werk moest worden verzet om de landeigenaren tevreden te stellen.

Dit houdt gelukkig niet in dat de geplande huldiging en het endurofeest afgelast worden. De HAMAC wil graag namelijk iedereen uitnodigen om aanstaande zaterdag vanaf 19.00 uur te komen naar camping De Vlinderhoeve in Joppe/Kring van Dorth. Onder andere de Motorband zal optreden!

Meer info: www.hamac.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.