Hannspree blijft bij Ten Kate Honda

Hannspree heeft bevestigd dat zij ook komend seizoen het WK Supersport-team van Ten Kate Honda steunt. Het wordt het vijfde achtereenvolgende jaar zijn dat de Taiwanese elektronicafabrikant het Nederlandse team, sponsort.

Lukas Chong, managing director, Hannspree Europe: “We zijn erg blij dat we voor het vijfde achtereenvolgende jaar onze steun geven aan Ten Kate Honda Racing. Het team heeft een ongeëvenaard record van kampioenschappen en overwinningen en werkt op een ongewoon hoog professioneel niveau.”

“Echter, iedereen binnen het team werkt ook me t een grote lach op het gezicht en het is de aantrekkelijke mix van technische voortreffelijkheid, professionalisme en plezier, wat zo goed past bij het Hannspree merk. We kijken ernaar uit om in het seizoen 2011 meer overwinningen met het Hannspree Ten Kate Honda team te mogen vieren.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?