Herlings hersteld van blessure

Goed nieuws! Jeffrey Herlings zit weer op de motor. De 16-jarige Brabander is volledig hersteld van zijn schouderblessure, meldt hij op zijn website. Hij is ruim drie maanden uit de roulatie geweest. De fabrieksrijder van KTM ging begin augustus onderuit in de Grote Prijs van Tsjechië en raakte ernstig geblesseerd aan zijn schouder.

Een operatie bleek noodzakelijk. De artsen gaven afgelopen weekeinde groen licht aan de Elsendorper om weer de motortraining te hervatten. Herlings maakte dit jaar zijn debuut in het wereldkampioenschap MX2 en won twee GP´s. Hij stond derde in de WK-stand toen hij uitviel en werd uiteindelijk zesde in het eindklassement.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?