Herlings kandidaat Young Talent Award

De namen van de twintig kanshebbers voor de Young Talent Award, dé ereprijs voor sporttalenten tussen de 12 en 18 jaar oud, zijn bekend gemaakt en in dit gezelschap bevindt zich Jeffrey Herlings. De sporters zijn door een onafhankelijke jury, met onder andere Pieter van den Hoogenband en Joop Alberda, geselecteerd uit ruim 50 jonge sporttalenten die door hun sportbonden via NOC*NSF zijn aangemeld.

De KNMV heeft Jeffrey Herlings voor deze onderscheiding opgegeven en de 15-jarige motocrosser bevindt zich in goed gezelschap, met jongens en meiden uit diverse takken van sport, zoals schaatsen, turnen, tennis, atletiek, voetbal, snowboarden, roeien, zwemmen en meer.

De Young Talent Award is in het leven geroepen om jonge topsporters in beeld te brengen. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Lotto Sport Awards in Den Haag en een verslag van deze avond is op 28 mei, met Ivo Niehe als presentator, te zien bij de Tros op Nederland 1.

De opbrengsten van De Lotto komen, na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid.

Foto: KTM / R. Archer

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?