Herlings mist Brazilië

Jeffrey Herlings mist over twee weken de Grand Prix van Brazilië. Een MRI-scan wees uit dat Herlings even rust moet houden na een val in de Grand Prix van Tsjechië. De 15-jarige coureur raakte zondag geblesseerd aan de schouder in de Grand Prix van Tsjechië.

Herlings eindigde in de eerste manche nog als derde, maar in de tweede manche kwam hij na de eerste ronde ten val. Daarbij raakte zijn schouder uit de kom. Herlings moest in het ziekenhuis onder narcose om het gewricht weer terug te laten zetten.

Even bestond de angst dat Herlings zijn seizoen voorbij zou zijn na zijn, maar die vrees bleek ongegrond. Aan de Grand Prix van Lierop, begin september, kan hij wel meedoen, meldt zijn website. Na die wedstrijd wordt Herlings geopereerd aan zijn schouder. Hierdoor moet het supertalent wel de Motocross of Nations laten schieten.

Foto: KTM

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.