Herlings raakt achterop

Jeffrey Herlings heeft zondag helaas geen indruk kunnen maken in het wereldkampioenschap in de MX2-klasse. De 15-jarige Nederlander eindigde in de Grote Prijs van Duitsland op het circuit van Teutschenthal als dertiende. 

Herlings kon een uitstekende kwalificatie niet verzilveren. In de eerste heat vertrok de fabrieksrijder van KTM vanaf poleposition, maar de Fransman Marvin Musquin (KTM) passeerde al snel. In de vijfde ronde ging het mis bij Herlings en viel hij uit. In de tweede manche probeerde de Brabantse jeugdwereldkampioen zich te revancheren, maar meer dan een achtste plaats zat er niet in.

Marc de Reuver (Suzuki) viel in beide manches voortijdig uit en scoorde geen punten voor het WK.

Foto: R. Archer
Bron: nu.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?