Het Wegraceboek 2011

Voor wie de voorgaande uitgaven kent of wellicht allemaal of voor een deel in z’n bezit heeft, is de aankondiging dat de 2010/2011-editie van Het Wegraceboek is verschenen eigenlijk al voldoende. Zij behoeven geen nadere informatie, want zij kennen de hoogstaande kwaliteit van dit boek, dat nu voor het twintigste achtereenvolgende jaar van de persen is gerold en deze keer 192 pagina’s telt. Zoals altijd ligt de focus op de Grands Prix.

Maar ook de Superbike en het Nederlands kampioenschap komen aan bod. Het merendeel van de tekst is van de hand van Hans van Loozenoord. Henk Keulemans verzorgde het beeld bij de GP-verslaggeving. Ad van de Graaf schreef de teksten van het ONK en EK en leverde er ook de foto’s bij. Bennie Pinners zorgde er ook nu weer voor dat de statistiek up to date is.

Het Wegraceboek 20110/2011 (ISBN: 978-90-75925-13-5), voorzien van een hard kaft, is een uitgave van Veldhuis Media een kost in de boekhandel € 22,50. Je kunt het ook rechtstreeks bij de uitgever bestellen en dan krijg je het boek voor dit bedrag (dus zonder extra portokosten) thuisgestuurd. Bestellingen gaan via www.veldhuis.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.