Homoklasse op Knastercross

De vijfde editie van de Knastercross in het Limburgse Geulle heeft dit jaar als noviteit een aparte homoklasse, meldt De Telegraaf. Op deze manier doet de organisatie van het zogenoemde ‘wildste familiefeest van het Zuiden’ naar eigen zeggen aan positieve discriminatie. “Want er moet nog veel gebeuren aan de acceptatie van homo’s op het platteland”, zegt organisator Dion Groenestijn.

Het spektakel, dat vorig jaar ongeveer 30.000 bezoekers uit Nederland, België en Duitsland trok, wordt gehouden in het weekeinde van 3 tot en met 5 september. Overigens is het niet een uniek concept want in 2004 had de Zwarte Cross ook al zo’n klasse.

Meer info: www.knastercross.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.