Honda en Kawasaki uit Talent Cup

Honda, Kawasaki, Yamaha en Suzuki sloegen anderhalf jaar geleden de handen in één om samen een nieuwe raceklasse op te zetten: de Talent Cup 600. Het leek een prachtig idee, maar helaas is er een flinke kink in de kabel gekomen. Door verschil van inzicht hebben namelijk zowel Honda als Kawasaki zich teruggetrokken uit dit samenwerkingsverband.

Suzuki en Yamaha hebben gelukkig te kennen gegeven wel door te gaan met de Talent Cup 600. De rijders van Honda en Kawasaki krijgen een uitnodiging om voor de twee overgebleven merken deel te nemen. Kids on Tracks blijft hoofdsponsor.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?