Honda is blij met Stoner

Casey Stoner maakte in 2006 zijn debuut in de MotoGP en deed dit bij Honda. Nu, ruim vier jaar later, keert Stoner terug naar deze Japanse fabrikant en zal vanaf 2011 racen in het Repsol Honda Team. Hoewel het team enthousiast is over het feit dat Stoner weer bij hen terugkomt, weten zij nog niet hoe de teamsamenstelling er voor 2011 uit zal komen te zien.

“We zijn erg blij met de terugkomst van Stoner. Hij is duidelijk één van de beste rijders in de MotoGP en hij neemt hele waardevolle ervaring met zich mee. We hebben al twee hele sterke rijders in ons team en we hopen deze dan ook te kunnen behouden. Dat zou ons namelijk een hele sterke teamsamenstelling geven”, aldus Honda-baas Shuhei Nakamoto.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?