Honda Moriwaki GP3 Junior Cup bijna vol

De gloednieuwe Honda Moriwaki GP3 Junior Cup gaat in 2011 van start. Met hulp van hoofdsponsor Kids on Tracks kunnen het CRT en Ten Kate Racing Products, in samenwerking met de KNMV, deze prachtige cup van de grond krijgen.

De nieuwe klasse is bedoeld voor jonge talentvolle coureurs in de leeftijd van 12 – 22 jaar, die op Honda Moriwaki MD250H de strijd met elkaar zullen aangaan. Er staan vijftien evenementen op de kalender, met als spectaculaire hoogtepunten de races tijdens de World Superbike weekenden op Assen en het Italiaanse Misano.

Dankzij de inspanningen van sponsor en organisatie is de instapdrempel voor deze competitie laag. Voor 6.000 euro (exclusief BTW) kan je deelnemen!Voor dit bescheiden bedrag wordt een indrukwekkend all-in pakket aangeboden:
– Lease van de Moriwaki Cupmotor gedurende één seizoen
– Onderhoud/ preparatie van de motor
– Ketting/tandwielen
– Remblokken
– Banden
– Brandstof
– Negen vierkante meter tent
– Gereedschapsset
– Ondersteuning van Ten Kate Racing Products tijdens de wedstrijddagen
– Workshop verzorgd door Ten Kate Racing Products betreffende veringafstelling, banden en onderhoud aan racemotoren (één dag)
– Workshops verzorgd door CRT betreffende (mediatraining, voeding en conditioneel en twee á drie keer fysieke training).

Bovendien sponsort de KNMV alle licentiekosten voor deelnemers tot 18 jaar. Het gaat hierbij om:
– Licentiekosten KNMV wegracelicentie
– Medische keuring
– Driedaagse KNMV wegracecursus

Uit bovenstaande informatie blijkt wel dat de Honda Moriwaki GP3 Junior Cup een mooie kans biedt om voor relatief weinig geld op een professionele manier te gaan racen. Grijp die kans vandaag, er zijn nog tien plaatsen vrij! Neem voor meer informatie contact op met Rutger Belt van Ten Kate Racing Products of Hennie Lentink van CRT.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?