Honda verlengt contract Ten Kate

Gerrit ten Kate (achtergrond) viert Jonathan Rea’s overwinning in Assen met Carlo Fiorani. Ronald ten Kate (voorgrond) wordt gefeliciteerd door Keith Amor.

Honda Motor Europe en Ten Kate Racing hebben het WK Superbike-contract verlengt met drie jaar. De twee bedrijven hebben al meer dan een decennium een vruchtbare samenwerking, die in negen wereldkampioenschaptitels geresulteerd heeft. Acht in het WK Supersport en één in het WK Superbike. Honda Motor Europe heeft bevestigd dat Ten Kate Racing qua ondersteuning hun nummer één team in de Superbike-paddock blijft.

Carlo Fiorani, sporting manager van Honda Motor Europe: “We zijn blij te kunnen zeggen dat het samenwerkingsniveau tussen ons en Ten Kate Racing na tien jaar sterker is dan ooit. We zijn dan ook erg verheugd te kunnen bevestigen dat dit partnerschap een vervolg krijgt.”

Gerrit Ten Kate: “We zijn erg blij dat we loyaal kunnen blijven aan Honda. We hebben in het afgelopen decennium een erg goede relatie gehad en samen meerderde wereldtitels behaald. Deze nieuwe driejarige overeenkomst zal ons in staat stellen om met onze technische ontwikkelingen en ons rijderprogramma door te gaan en een sterke teamstructuur te handhaven. De komende weken zullen we die drie ingrediënten samenvoegen, teneinde ons voor te bereiden op de toekomst.”
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?